Är du vår nya medarbetare? Nu söker vi en person till vårt kundserviceteam!

Kundservicepersonal 100%

Kundorienterad och driven person med kundupplevelsen i fokus sökes till helägt kommunalt bostadsbolag. 

Melleruds Bostäder är ett helägt kommunalt bostadsbolag med kontor i Mellerud. Bolaget förvaltar fastigheter med ca 730 bostäder i Mellerud, Dals Rostock och Åsensbruk. Vi är en liten organisation med en administrativ sida där 5 medarbetare jobbar och en driftsida med 8 duktiga fastighetsskötare, målare och snickare som driver och underhåller våra fastigheter. 

Vi söker dig som tidigare arbetat med att möta människor i ditt jobb. Du ska vara van av att arbeta med stort ansvar i din roll och vara trygg i dig själv. Jobbet innebär till viss del att jobba med projekt eller insatser där du själv kommer få stort ansvar för analys, projektplan, genomförande och uppföljning. 

Arbetsbeskrivning 

Då vår kundmottagare gradvis minskar i tjänst och ska gå i pension om några år förväntas du lära dig mycket om den rollen för att en dag kunna ta över det ansvaret. Under dina första år kommer 20-40% av din tjänst att vara kundmottagare och jobba med kundservice och uthyrning. Resterande tid kommer primärt att prioriteras på projekt där fokus är att öka trivseln och upplevelsen av att bo hos Mellbo. T ex genom underhållsprojekt i trapphus, tvättstugor, grönytor men även genom möten med våra hyresgäster och dialog kring framtida behov.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är flexibel och öppen för att utvecklas i ditt arbete och samtidigt utveckla Mellbo. Då vårt företag är en liten organisation måste du också vara beredd att stötta andra funktioner i företaget vid oförutsedd frånvaro och semester. För oss är god samarbetsförmåga självklart och som person är du ansvarsfull, tålmodig och har en bra servicekänsla gentemot våra kunder. 

Du är strukturerad och har erfarenhet av självständigt arbete samt är trygg med att ansvara för egna projekt. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.  

Omfattning

Tjänsten är heltid 100%, tillsvidareanställning (provanställning 6 månader). Tillträde 1:a februari 2021 eller enligt överenskommelse. Arbetstider enligt ök med möjlighet till viss flex.

Lön

Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta mot kunder i personliga möten. Viss datorvana är också ett krav. Högskoleutbildning är inget krav. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort underlättar då det kommer bli arbetsuppgifter på andra orter vissa dagar.

Meriterande

  • Arbete i politiskt styrd organisation eller kommunalt bolag.
  • Vana att arbeta i Office 365 och de programvaror som ingår där.
  • Grundläggande kännedom om hyresrätten och fastighetsförvaltning.
  • Lokalkännedom och kontaktnät på de orter vi är verksamma.

Upplysningar

VD, Erik Josefsson. Mejl erik.josefsson@mellerud.se, telefon 0530-36084.

Sista ansökningsdag

10:e januari 2021. Ansökan inklusive personligt brev och CV skickas till erik.josefsson@mellerud.se. Urval görs löpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.