Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Västra Götaland

Smittspridningen i vår region har ökat markant och enda chansen att stoppa spridningen är att inte ha kontakter utanför hushållet i den mån det är möjligt. Vi strävar efter att följa de rekommendationer som finns och t o m 2020-11-19 kommer vi därför att stoppa i princip alla åtgärder/arbeten/felanmälningar som inte är akuta skador. Vid de tillfällen vi ändå måste besöka er så ber vi er att under tiden vistas utomhus, för er och våra anställdas trygghet.

  • Inställda visningar av lägenheter
    Visningar av lediga lägenheter där det fortfarande bor hyresgäster kommer inte att kunna utföras under denna period. Den som blir erbjuden en lägenhet får tillgång till en digital ritning  samt annan information per telefon.

 

  • Besök på kontoret
    Vår kundmottagning fortsätter med samma tillgänglighet som tidigare (se aktuella öppettider) men vi ber er att bara besöka oss med ärenden som kräver ett personligt besök. Annars vill vi gärna att ni ringer eller mejlar oss. Tills vidare vill vi också bara hantera en kund åt gången inne i vår kundmottagning, övriga får vänta utanför på sin tur.

Vi ber er också att ha förståelse för att ovanstående besked snabbt kan ändras vid ökad smittspridning och sjukanmäld personal. Håll avstånd, undvik att ha kontakter utanför hemmet och ta hand om er!