Nyheter

27 juni – fasadarbeten har påbörjats

Nu börjar utseendet på de nya husen träda fram. Första spadtaget togs den 12/12 kl 12 och 15 februari startade gjutningen av bottenplattan på första huset. Taklaget på plats firades den 24 maj. De nya hyresgästerna förväntas flytta in första december 2017.

Nybyggnaden omfattar två likadana 2-planshus i vinkel med varandra, som tillsammans med garage längs Magasinsgatan bildare en avskild, lugn och solig innergård. Varje hus har två trapphus med hiss, med sex lägenheter per trapphus.

Det blir totalt 8 små tvåor om 42 m2, 8 stora tvåor om 69 m2 och 8 treor på 79 m2. Lägenheterna kommer att vara försedda med såväl diskmaskin som egna tvättmöjligheter. Samtliga lägenheter har uteplats eller stor balkong, inglasade mot gården i syd till västerläge.

För intresserade gäller det att passa på. Det var 12 år sedan Mellbo byggde sist. Vid denna publicering finns endast ett två lägenheter kvar till uthyrning.

Vill du ha lite mer information så kontakta kontoret på Mellbo.

jarven_montage-beskuren

Illustration: Studio 3D på flygfoto från Bergslagsbild

IMG_0518

IMG_0515
Onsdag 15 feb: Gjutning av bottenplatta hus A i strålande vintersolsken
Onsdag 8 mars - mellanbjälklag hus A på plats.
Onsdag 8 mars – mellanbjälklag hus A på plats.
8 mars - bara herrar i arbete på internationella kvinnodagen!
Onsdag 8 mars – bara herrar i arbete på internationella kvinnodagen!
20170508_112042
Måndag 8 maj – första taket på plats

 

Hyresgästundersökning 2017

Melleruds Bostäder strävar alltid efter att bli bättre. Ett led i detta är att genomföra en NKI-undersökning med er hyresgäster. I år görs hyresgästundersökningen på uppdrag av företaget Research One. Undersökningen kommer att genomföras per telefon under sommaren, och du som hyresgäst kan därför komma att bli uppringd. Det finns också möjlighet att genomföra undersökningen på vår hemsida på tre valfria språk via följande länkar:

Enkät på arabiska; ”استقصائية

Enkät på engelska; ”Survey

Enkat på svenska; ”Enkät

Era synpunkter och förslag är viktiga för oss i vårt förändringsarbete. Vi skulle därför uppskatta om du tog dig tiden att besvara enkäten. Du som svarar är helt anonym.

Har ni blivit uppringd och svarat på enkäten via telefon behöver ni förstås inte svara via hemsidan.

Notera att detta är en NKI-undersökning. Om du vill felanmäla något gör du det precis som vanligt via felanmälan, och alltså inte här i enkäten.

Tack för att du bidrar till det ständiga förbättringsarbetet.

 

Vänligen, Melleruds Bostäder

 

5 juni – Avstängningar på Långgatan

Byte av Va-ledningar och ny fjärrvärme

Arbetet med att byta VA-ledningar och dra fram fjärrvärme till de nya husen på Järven beräknas pågå 7 juni 2017 och som längst till 30 juni 2017. Mer information från kommunen på bifogad länk. På kommunens hemsida www.mellerud.se finns uppdaterad information om störningar.

Digitalt TV-utbud från Telia

Från och med 2017 kommer Telia att stå för kanalutbudet på TV. Arbetet med övergången kommer att ske under hösten fram till nyår. För mer information klicka här.

Ni kan se kanalutbudet som ingår i paketet Lagom på Telias hemsida telia.se.

Utemiljöer i Dals Rostock

Arbetet med en uppfräschning av utemiljön kring radhusen på Karolinervägen pågår för fullt. Till att börja med har smålägenheterna fått nya underhållsfria skärmväggar, som skapar en ombonad liten oas till varje lägenhet.

Melleruds Bostäder skärm 2     Melleruds Bostäder skärm 3

Den nya garagelängan är på plats. Ersätter de gamla garagen som byggs om till soprum och förråd. Nya ytterdörrar med entrétak monteras och snart är staketen på plats.

20161208_102545  20161208_111231