Nyheter

8 mars – Mellanbjälklag uppe på Järven

Nu börjar vi se formerna på de nya husen. Första spadtaget togs den 12/12 kl 12 och 15 februari startade gjutningen bottenplattan på första huset. Går allt enligt planerna kan de första flytta in i december 2017.

Nybyggnaden omfattar två likadana 2-planshus i vinkel med varandra, som tillsammans med garage längs Magasinsgatan bildare en avskild, lugn och solig innergård. Varje hus har två trapphus med hiss, med sex lägenheter per trapphus.

Det blir totalt 8 små tvåor om 42 m2, 8 stora tvåor om 69 m2 och 8 treor på 79 m2. Lägenheterna kommer att vara försedda med såväl diskmaskin som egna tvättmöjligheter. Samtliga lägenheter har uteplats eller stor balkong mot gården i syd till västerläge.

För intresserade gäller det att passa på. Det var 12 år sedan Mellbo byggde sist. Det finns fortfarande möjlighet att teckna sig på vår intresselista. Först till kvarn gäller för den som vill ha möjlighet att välja just sin lägenhet och kunna påverka vissa materialval. Inom kort kommer vi att kontakta de intresserade för en första träff.

Vill du ta en titt inomhus redan nu så ta en tur virtuell 3D-tur i en färdigmöblerad lägenhet här:

2 Rum och Kök (42 m2)              3 Rum och Kök (79 m2)

jarven_montage-beskuren

Illustration: Studio 3D på flygfoto från Bergslagsbild

IMG_0518

IMG_0515
Onsdag 15 feb: Gjutning av bottenplatta hus A i strålande vintersolsken
Onsdag 8 mars - mellanbjälklag hus A på plats.
Onsdag 8 mars – mellanbjälklag hus A på plats.

Digitalt TV-utbud från Telia

Från och med 2017 kommer Telia att stå för kanalutbudet på TV. Arbetet med övergången kommer att ske under hösten fram till nyår. För mer information klicka här.

Ni kan se kanalutbudet som ingår i paketet Lagom på Telias hemsida telia.se.

Utemiljöer i Dals Rostock

Arbetet med en uppfräschning av utemiljön kring radhusen på Karolinervägen pågår för fullt. Till att börja med har smålägenheterna fått nya underhållsfria skärmväggar, som skapar en ombonad liten oas till varje lägenhet.

Melleruds Bostäder skärm 2     Melleruds Bostäder skärm 3

Den nya garagelängan är på plats. Ersätter de gamla garagen som byggs om till soprum och förråd. Nya ytterdörrar med entrétak monteras och snart är staketen på plats.

20161208_102545  20161208_111231