Nya lägenheter på Järven

Nu är det äntligen dags! Efter mer än 10 års väntan har planerna på nybyggnad av bostäder i Mellerud blivit förverkligade. Upphandlingen av en lokal byggentreprenör är klar och kommunfullmäktige har fattat beslut om bygget. Första spadtaget tas den 12/12 kl 12 och byggtiden beräknas till ett år.

Nybyggnaden omfattar två likadana 2-planshus i vinkel med varandra, som tillsammans med garage längs Magasinsgatan bildare en avskild, lugn och solig innergård. Varje hus har två trapphus med hiss, med sex lägenheter per trapphus.

Det blir totalt 8 små tvåor om 42 m2, 8 stora tvåor om 69 m2 och 8 treor på 79 m2. Lägenheterna kommer att vara försedda med såväl diskmaskin som egna tvättmöjligheter. Samtliga lägenheter har uteplats eller stor balkong mot gården i syd till västerläge.

För intresserade gäller det att passa på. Det var 11 år sedan Mellbo byggde sist. Det finns fortfarande möjlighet att teckna sig på vår intresselista. Först till kvarn gäller för den som vill ha möjlighet att välja just sin lägenhet och kunna påverka vissa materialval.

Vill du ta en titt inomhus redan nu så ta en tur virtuell 3D-tur här:

2 Rum och Kök (42 m2)              3 Rum och Kök (79 m2)

jarven_montage-beskuren

Illustration: Studio 3D på flygfoto från Bergslagsbild